[url=
[url]نبتدى بالكشري والبصل المحمر مكوناته: مقدار بصلتين متوسطتين مقطعين شرايح واحنا بنسميه الورد نضيف للبصل ملح "حوالى ملعقه كبيرة ممسوحه" ونقلبه جيدا في الوقت الذي نضع فيه الزيت في الانيه ونضع عليه البصل ونقلب هنا قرب ياخد اللون الذهبي خد اللون الذهبي وكفاية كده ليتحرق نخرجه على ورق نشاف " ويستخدم في الاخر لتجميل الوجه بتاع الطبق" الصلصة: المكونات ملعقتين زيت بصله متوسطة مفرومة 4 فصوص ثوم مفرومة 5 قطع طماطم مضروبة بالخلاط "بتكون عندى مفرزنة" 2 ملعقه معجون طماطم 2 ملعقه كبيرة خل ملعقه صغيرة كمون ملح حسب الرغبه الطريقه نضع الزيت في كسرولة او اناء عميق ونضيف البصل حتى تذبل ثم نضيف الثوم ونقلب ثم نضيف الطماطم ومعجون الطماطم ونتركها تغلي ثم نضيف الخل والكمون ونتركها تتقل شويه عالنار يعنى تتسبك او تبقى مركزة الارز انا بعمله بالشعرية لوحده هكذا: المقادير نص كيلو رز وربع كيلو شعرية اولا حمرى الشعيرية: اسلقيها مع الرز في مرق دجاج مقدار الماء او المرقة نفس مقدار الرز والشعرية اسلقي العدس الاسود تابعونى لنكمل معا[/url]
]
[url]نبتدى بالكشري والبصل المحمر مكوناته: مقدار بصلتين متوسطتين مقطعين شرايح واحنا بنسميه الورد نضيف للبصل ملح "حوالى ملعقه كبيرة ممسوحه" ونقلبه جيدا في الوقت الذي نضع فيه الزيت في الانيه ونضع عليه البصل ونقلب هنا قرب ياخد اللون الذهبي خد اللون الذهبي وكفاية كده ليتحرق نخرجه على ورق نشاف " ويستخدم في الاخر لتجميل الوجه بتاع الطبق" الصلصة: المكونات ملعقتين زيت بصله متوسطة مفرومة 4 فصوص ثوم مفرومة 5 قطع طماطم مضروبة بالخلاط "بتكون عندى مفرزنة" 2 ملعقه معجون طماطم 2 ملعقه كبيرة خل ملعقه صغيرة كمون ملح حسب الرغبه الطريقه نضع الزيت في كسرولة او اناء عميق ونضيف البصل حتى تذبل ثم نضيف الثوم ونقلب ثم نضيف الطماطم ومعجون الطماطم ونتركها تغلي ثم نضيف الخل والكمون ونتركها تتقل شويه عالنار يعنى تتسبك او تبقى مركزة الارز انا بعمله بالشعرية لوحده هكذا: المقادير نص كيلو رز وربع كيلو شعرية اولا حمرى الشعيرية: اسلقيها مع الرز في مرق دجاج مقدار الماء او المرقة نفس مقدار الرز والشعرية اسلقي العدس الاسود تابعونى لنكمل معا[/url]
[/url][center][list=1]
[*]