منتدى هنا والحياة
منتدى هنا والحياة
منتدى هنا والحياة
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتدى هنا والحياة

 

 طريقة عمل الكشرى المصرى

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
Admin
Admin
Admin


عدد المساهمات : 163
تاريخ التسجيل : 18/03/2010

طريقة عمل الكشرى المصرى Empty
مُساهمةموضوع: طريقة عمل الكشرى المصرى   طريقة عمل الكشرى المصرى Icon_minitimeالخميس أبريل 15, 2010 5:55 am



[url=
[url]نبتدى بالكشري والبصل المحمر مكوناته: مقدار بصلتين متوسطتين مقطعين شرايح واحنا بنسميه الورد نضيف للبصل ملح "حوالى ملعقه كبيرة ممسوحه" ونقلبه جيدا في الوقت الذي نضع فيه الزيت في الانيه ونضع عليه البصل ونقلب هنا قرب ياخد اللون الذهبي خد اللون الذهبي وكفاية كده ليتحرق نخرجه على ورق نشاف " ويستخدم في الاخر لتجميل الوجه بتاع الطبق" الصلصة: المكونات ملعقتين زيت بصله متوسطة مفرومة 4 فصوص ثوم مفرومة 5 قطع طماطم مضروبة بالخلاط "بتكون عندى مفرزنة" 2 ملعقه معجون طماطم 2 ملعقه كبيرة خل ملعقه صغيرة كمون ملح حسب الرغبه الطريقه نضع الزيت في كسرولة او اناء عميق ونضيف البصل حتى تذبل ثم نضيف الثوم ونقلب ثم نضيف الطماطم ومعجون الطماطم ونتركها تغلي ثم نضيف الخل والكمون ونتركها تتقل شويه عالنار يعنى تتسبك او تبقى مركزة الارز انا بعمله بالشعرية لوحده هكذا: المقادير نص كيلو رز وربع كيلو شعرية اولا حمرى الشعيرية: اسلقيها مع الرز في مرق دجاج مقدار الماء او المرقة نفس مقدار الرز والشعرية اسلقي العدس الاسود تابعونى لنكمل معا[/url]
]
[url]نبتدى بالكشري والبصل المحمر مكوناته: مقدار بصلتين متوسطتين مقطعين شرايح واحنا بنسميه الورد نضيف للبصل ملح "حوالى ملعقه كبيرة ممسوحه" ونقلبه جيدا في الوقت الذي نضع فيه الزيت في الانيه ونضع عليه البصل ونقلب هنا قرب ياخد اللون الذهبي خد اللون الذهبي وكفاية كده ليتحرق نخرجه على ورق نشاف " ويستخدم في الاخر لتجميل الوجه بتاع الطبق" الصلصة: المكونات ملعقتين زيت بصله متوسطة مفرومة 4 فصوص ثوم مفرومة 5 قطع طماطم مضروبة بالخلاط "بتكون عندى مفرزنة" 2 ملعقه معجون طماطم 2 ملعقه كبيرة خل ملعقه صغيرة كمون ملح حسب الرغبه الطريقه نضع الزيت في كسرولة او اناء عميق ونضيف البصل حتى تذبل ثم نضيف الثوم ونقلب ثم نضيف الطماطم ومعجون الطماطم ونتركها تغلي ثم نضيف الخل والكمون ونتركها تتقل شويه عالنار يعنى تتسبك او تبقى مركزة الارز انا بعمله بالشعرية لوحده هكذا: المقادير نص كيلو رز وربع كيلو شعرية اولا حمرى الشعيرية: اسلقيها مع الرز في مرق دجاج مقدار الماء او المرقة نفس مقدار الرز والشعرية اسلقي العدس الاسود تابعونى لنكمل معا[/url]
[/url][center][list=1]
[*]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://hanaoel7eaa.roo7.biz
 
طريقة عمل الكشرى المصرى
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى هنا والحياة  :: الحلى الاكلات الشرقة والغربية و الحلويات الشرقية والغربية-
انتقل الى: